english swedish

Praktisk information

INFORMATION FÖR ARRANGÖRER

Vi gör ditt arrangemang enkelt för dig, för hos oss på Sky High Meetings ska du som arrangerar kunna slappna av och fokusera på mötet.

Berätta för oss vilken tid du önskar vara på plats för att hälsa dina gäster välkomna och kanske för att ladda upp din presentation eller koppla in din dator. Alla andra förberedelser är redan gjorda och mottagandet av gästerna tar vår personal hand om.

Gästerna checkar in och hälsas välkomna i receptionen på entréplan, därefter hjälper vi dem med hiss till våning 53 eller 54.

För att kunna leverera bästa service ber vi er vänligen att notera att er bokning måste vara komplett senast två veckor innan ankomst med information om så som antal personer, tider, samt eventuella allergier.

Vi ber er vänligen att respektera den angivna sluttiden för ert möte/event. Önskar ni att stanna kvar längre, kontakta mötesvärden på plats.

Öppet wifi för alla gäster.

Vi ser fram mot att arrangera ditt nästa event!

TRANSPORT

PARKERING
Betalparkering finns på angränsande utomhusparkering samt i parkeringshuset i huset där matbutiken LIDL finns.

FLYG
Räkna med 30–40 min från Sturup flygplats med taxi, beroende på trafik. De större taxibolagen har fast pris till Sturup. Från Kastrup flygplats tar det ca. 30 min med taxi, beroende på trafikläget i Malmö.

BUSS
Stadsbuss 2 går ifrån Malmö centralstation och stannar precis utanför på hållplats Malmö Turning Torso. Restid ca. 8 min. Se tider på Skånetrafiken.

ÖVERNATTNING

Vi har ett samarbete med hotell Park Inn by Radisson som ligger endast 5 min gångväg från oss. Läs mer här >

TEKNISK UTRUSTNING

I våra mötesrum finns modern teknik och vår kunniga personal ser till att allt är förberett och klart när du kommer till oss. Det ska vara smidigt att hålla möten hos oss!

  • Crestron DualTouch – styrsystem som låter dig styra all teknisk utrustning via en touchpad
  • Projektorer – varje mötesrum har två stycken
  • Trådlösa mikrofoner – antingen handhållna eller så kallade myggor
  • Ljudanläggning – finns i varje mötesrum
  • Fritt WiFi
  • Telekonferens – boka detta innan eventet
BOKNING & KONTAKT