english swedish

Lokaler

Fantastiska lokaler med en otrolig utsikt!

Våra åtta inspirerande och flexibla mötesrum är utrustade med den senaste tekniken och passar därför utmärkt för allt från stora till små möten, mini-mässor, mingelevent och varför inte låta oss arrangera en fantastisk middag efter er konferens?

Mötesrum och lokaler

SKY HIGH MEETINGS består av två våningar med identiska lokaler. Våning 54 har lite mörkare träinredning av päronträoch våning 53 lite ljusare med amerikansk lönn.

Varje våning har två större lokaler där den ena kan delas i två mindre lokaler. Båda lokalerna har två loungeområden i varje ände. Våningarna innehåller dessutom ett mindre mötesrum, dam- och herrtoaletter, garderob, hissutrymme med 3 hissar, som tar er från botten till toppen på 38 sekunder.

Varje våning tar emot upp till 75 gäster.

Exempel på olika typer av sittningar

Biosittning, skolsittning eller mingel

Vi möblerar efter ert behov och vi har flera spännande lösningar. Inget event är det andra likt och vi skräddarsyr gärna lokal, mat och eventuell underhållning så det blir unikt.

Alla stolar, fåtöljer och soffor är i ljust mjukt skinn. Till möten eller skolsittning dukas borden med skrivunderlägg i samma behagliga skinn.

Styrelsemöte

Vi erbjuder ett avskilt och ostört möte på våning 53 eller 54. Det blir automatiskt fullt fokus och i våra bekväma justerbara Bruno Mattson stolar kan man lätt sitta länge. Dessutom en utsikt utöver det vanliga som inspirerar. Få lunchen serverad i angränsande lokal, på samma våningsplan.

Förförisk måltid

Börja med en välkomstdrink till Husbandets toner och fantastisk utsikt. När solen går ner över Öresund är ni välkomna till bords för att avnjuta en förförande middag.

Våra lokaler kan dukas till middagssällskap på upp till 75 personer per våning. För mindre sällskap anpassar vi lokalens storlek.

Välkommen till en upplevelse för alla sinnen.

 

Möten och events på 49:an

För mindre events och möten så är vån 49 en fantastiskt möteslokal. Som i styrrummet hos ett skepp blickarna ni ut i Öresund, med alla bekvämligheter som önskas.

Nordens högsta barhäng!

Baren på våning 53 och 54 är enastående och mycket unik. Här kan man skryta om barhäng på 179 meter. Avsluta konferensen med en riktig Skybarkänsla. Boka baren som en avslutning på er konferensdag!

Titta runt i lokalerna här!

Här kan du själv ”gå runt” i våra lokaler.

SKY HIGH MEETINGS består av två våningar med identiska lokaler. Våning 54 har lite mörkare träinredning av päronträd och våning 53 lite ljusare med amerikansk lönn.

Titta runt i lokalerna här! >

FAKTA

FANTASTISK UTSIKT 

Den unika höjden gör att du får en mäktig utsikt över Öresund, Malmö stad, Lund, Skanör-Falsterbo, Öresundsbron, Möns Klint, Köpenhamn och ända upp till Ven.

LOKALER I TRE STORLEKAR 

Vi tar mot grupper från 15 personer upptill 120 personer. Vår personal finns alltid på plats för att svara på frågor och göra ditt möte så smidigt som möjligt.

LOKALERNAS INTERIÖR OCH DESIGN

Våra konferenslokaler är ritade av byggandens skapare, arkitekten Santiago Calatrava. Interiören, golv, väggar, tak och belysning är av naturmaterial såsom trä, marmor & glas. Våning 54 är något mörkare då man klätt väggarna i päronträ, våning 53 går i en ljusare ton då man använt sig av amerikansk lönn.

Målet är att skapa en miljö som andades harmoni, där människorna ska vara i fokus och framträda. Därför är det en monokrom färgskala som färgsatt all interiör. Färgen varierar efter ljus. Ibland champagne, ibland mer grön och vid andra tillfällen går den i guld.

TEKNISK UTRUSTNING

I våra mötesrum finns modern teknik och vår kunniga personal ser till att allt är förberett och klart när du kommer till oss. Det ska vara smidigt att hålla möten hos oss!

  • Styrsystem som låter dig styra all teknisk utrustning via en touchpad
  • Projektorer (2 i varje mötesrum)
  • Trådlösa mikrofoner
  • Ljudanläggning
  • Fritt WiFi
  • Telekonferens (bokas innan mötet)
BOKNING & KONTAKT