english swedish

Välkommen till SKY HIGH MEETINGS

Vi är Skandinaviens högsta mötesplats. På våning 53 och 54 i Turning Torso hittar du Malmös bästa mötesplats för dig som vill ha ett tryggt möte, med personlig service i rofyllda lokaler. Hos oss lovar vi att ni får en konferens- eller eventupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med restaurangen Bon Ici erbjuder vi skräddarsydda lösningar med paket som passar er konferens bäst.

 

Kontakta oss för ditt nästa event!

 

SKY HIGH MEETINGS

Ni kanske känner oss som HSB Turning Torso Meetings, men vi har nyss bytt namn och identitet till SKY HIGH MEETINGS. Vårt nya namn representerar våra fantastiska lokaler, vår kvalitet och ambitioner till det perfekta eventet.

Loggan och vårt nya namn tydliggör verksamheten och våra mål. Är det en kaxig logga?
Ja – det är den, men uppe på de högsta våningarna i Turning Torso, som är Malmös signatur, är vi kända för att spänna bågen lite extra för våra kunder – och det ska både synas och märkas!

Foto: Ole Jais och Björn Forsberg.

Skyhögt engagemang på våningarna 53 och 54

53+54

FAKTA

FANTASTISK UTSIKT 

Den unika höjden gör att du får en mäktig utsikt över Öresund, Malmö stad, Lund, Skanör-Falsterbo, Öresundsbron, Möns Klint, Köpenhamn och ända upp till Ven.

LOKALER I TRE STORLEKAR 

Vi tar mot grupper från 10 personer upp till 120 personer. Vår personal finns alltid på plats för att svara på frågor och göra ditt möte så smidigt som möjligt.

LOKALERNAS INTERIÖR OCH DESIGN

Våra konferenslokaler är ritade av byggandens skapare, arkitekten Santiago Calatrava. Interiören, golv, väggar, tak och belysning är av naturmaterial såsom trä, marmor & glas. Våning 54 är något mörkare då man klätt väggarna i päronträ, våning 53 går i en ljusare ton då man använt sig av amerikansk lönn.

Målet är att skapa en miljö som andades harmoni, där människorna ska vara i fokus och framträda. Därför är det en monokrom färgskala som färgsatt all interiör. Färgen varierar efter ljus. Ibland champagne, ibland mer grön och vid andra tillfällen går den i guld.

TEKNISK UTRUSTNING

I våra mötesrum finns modern teknik och vår kunniga personal ser till att allt är förberett och klart när du kommer till oss. Det ska vara smidigt att hålla möten hos oss!

  • Styrsystem som låter dig styra all teknisk utrustning via en touchpad
  • Projektorer (2 i varje mötesrum)
  • Trådlösa mikrofoner
  • Ljudanläggning
  • Fritt WiFi
  • Telekonferens (bokas innan mötet)
BOKNING & KONTAKT