KONFERENS, MÖTE ELLER FEST?

SKY HIGH MEETINGS består av flera stora lokaler samt mindre mötesrum fördelat på de två översta våningsplanen 53 och 54, och våning 49. 

Vi anpassar lokalerna, möblerar och dukar så att det passar ert event. Här kan vi möblera till många olika typer av arrangemang så som mötessittningar, biosittning, mingel eller stor middag och fest. Till detta adderar vi fantastisk mat och dryck för en total upplevelse. Önskas underhållning så fixar vi även podier, musik och underhållning. En våning rymmer 80 gäster och då har man hela våningen för sig själv.

De två toppvåningar har en lyxig träinredning och ett ljust möblemang med mjuka skinnmöbler. Träpanelen på vägarna är av päron respektive amerikansk lönn. Båda våningarna har en fantastisk skybar. 

KONFERENSER ATT LÄNGTA TILL

Vi möblerar efter ert behov och vi har flera spännande lösningar. Inget event är det andra likt och vi skräddarsyr gärna lokal, mat och eventuell underhållning så det blir unikt.

Alla stolar, fåtöljer och soffor är i ljust mjukt skinn.

Till möten eller skolsittning dukas borden med skrivunderlägg i samma behagliga skinn.

MÖTESLEDARE OCH KONFERENCIER

MÖTE: Varje lyckat möte är väl planerat och har en bra mötesledning. Mötesledaren ansvarar för att involvera deltagarna för att på ett strukturerat sätt så att gruppen kan nå fram det uppsatta målet för mötet.

KONFERENS: Behöver ni en moderator/konferencier som leder din konferens? En moderator är påläst och upprätthåller energin i konferensen genom att introducera talare, driva paneldiskussioner och knyta ihop eventet.

Kontakta oss så hjälper vi er med mötesledare eller konferencier.

SMÅ ELLER STORA MÖTEN

Vi erbjuder ett avskilt och ostört möte på våning 53 eller 54. Det blir automatiskt fullt fokus och i våra bekväma justerbara Bruno Mattson stolar kan man lätt sitta länge. Dessutom en utsikt utöver det vanliga som inspirerar. Gör en paus i mötet och njut av välkomponerade måltider.

ARRANGEMANG FÖR MIDDAG

Börja med en välkomstdrink till Husbandets toner och fantastisk utsikt. När solen går ner över Öresund välkomnas ni till bords för att avnjuta en förförande middag.

Våra lokaler kan dukas till middagssällskap på upp till 80 personer per våning. För mindre sällskap anpassar vi lokalens storlek.

Välkommen till en upplevelse för alla sinnen.

BUBBLOR & MINGEL

Mingel är en trevlig form av arrangemang som gynnar det sociala i gruppen. Mingel kan göras på många olika sätt. Allt från en enklare välkomstmingel, som start till ett längre event, där det serveras dryck och snacks till en hel middagsmingel med stor buffé.

PANORAMA MÖTE

På våning 49 har vi en fantastisk panoramalokal med 180 graders utsikt. Här kan man hålla ett mindre möte med upp till 10 personer eller en privat middagen för max 18 personer i lokalen.

Panoramautsikten gör en magisk inramning av ert event.

HÖGSTA BARHÄNGET!

Baren på våning 53 och 54 är enastående och mycket unik. Här kan man skryta om barhäng på 179 meter.

Avsluta konferensen med en riktig Skybarkänsla. Boka baren som en avslutning på er konferensdag!