english swedish

STUDIEBESÖK & FÖRELÄSNING

Intresset för Turning Torso är stort och därför erbjuder vi studiebesök med föreläsning om byggnaden. En presentation som vi kallar ”Från vision till verklighet”.

Studiebesök kan bokas året om och sker på de två översta våningsplanen, våning 53 och 54. Vi kan ta emot grupper på upp till 75 personer och pris varierar beroende på gruppens storlek.

 

PRISER

10-24 personer 290 SEK / person
24-49 personer 225 SEK / person
50 – personer 160 SEK / person

 

VIP-TUR upp till 12 personer

3800 SEK

(VIP-turer endast måndag till fredag)

Priserna är exklusive moms.

Lyssna till historien om Turning Torso

Våra föreläsare som är experter på Turning Torso guidar er genom besöket.

Boka en spännande föreläsning högst upp i Turning Torso! Skicka din bokningsförfrågan direkt till oss.

nyhetsbrevet med erbjudanden och nyheter!

OM TURNING TORSO

 

Sprungen ur en skulptur är Turning Torso en spännande byggnad av kuber och som vrider sig mot vattnet och omvärlden. Boende, arbete och mötesmiljöer i ny form på Malmös mest attraktiva läge med kvalitet och service i absolut världsklass. Turning Torso är Nordens högsta skyskrapa och är ritad och konstruerad av arkitekten Santiago Calatrava. Byggnaden invigdes 27 augusti 2005 och ägs av HSB Malmö.

INTERIÖR OCH DESIGN

Interiören, golv, väggar, tak och belysning är av naturmaterial såsom trä, marmor & glas. Konferensvåning 54 är något mörkare då man klätt väggarna i päronträ, våning 53 går i en ljusare ton då man använt sig av amerikansk lönn.

Det är en unik miljö som andas harmoni, där människorna ska vara i fokus och framträda. Därför är det en monokrom färgskala som färgsatt all interiör. Färgen varierar efter ljus. Ibland champagne, ibland mer grön och vid andra tillfällen går den i guld.

FANTASTISK UTSIKT 

Den unika höjden gör att du får en mäktig utsikt över Öresund, Malmö stad, Lund, Skanör-Falsterbo, Öresundsbron, Möns Klint, Köpenhamn och ända upp till Ven.

På 38 sekunder tar du dig från entréplan till våning 54 med en fart på 5m/s. Det måste vara Sveriges snabbaste hissar!

STUDIEBESÖK 

Under våra studiebesök får du chansen att besöka Turnings Torsos högsta våningar och ta del av historien om bygget, anekdoter och hissnande fakta.

BOKNING & KONTAKT