english swedish

Besök Turning Torso

Sommaren 2018

BOKA DIN PLATS PÅ 040-174500

 

Under sommarens bästa veckor välkomnar vi på Turning Torso dig till Sveriges högsta adress. Njut av den vackra utsikten 179 meter upp och lyssna på en intressant presentation där Jan Andersson och Joe Toroczkay varvar fakta med roliga anekdoter om byggnaden. Säkra din plats redan idag och gör detta till sommaren bästa utflykt!

 

Vecka 28-31
Tisdagar-torsdagar kl 10:00, 13:00, 15:00
Söndagar kl 13:00, 15:00
Pris 195 kr (HSB-medlem 150 kr).

Kortbetalning görs på plats.

Välkommen att boka din plats på 040-17 45 00.

 

STUDIEBESÖK & FÖRELÄSNING

Intresset för Turning Torso är stort och därför erbjuder vi studiebesök med föreläsning om byggnaden. En presentation som vi kallar ”Från vision till verklighet”.

Studiebesök kan bokas året om och sker på de två översta våningsplanen, våning 53 och 54. Vi kan ta emot grupper på upp till 75 personer och pris varierar beroende på gruppens storlek.

Priser
5-9 personer 380 kr/person
10-19 personer 340 kr/person
20-29 personer 280 kr/person
30-39 personer 240 kr/person
40-75 personer 200 kr/person  
Priserna är exklusive moms.

 

Mr. Turning Torso berättar...

Jan Andersson har varit Concierge på Turning Torso sedan öppningsdagen för 12 år sedan och är en av våra fantastiska föredragshållare.

Boka en spännande föreläsning högst upp i Turning Torso! Skicka din bokningsförfrågan direkt till oss.

nyhetsbrevet med erbjudanden och nyheter!

OM TURNING TORSO

 

Sprungen ur en skulptur är Turning Torso en spännande byggnad av kuber och som vrider sig mot vattnet och omvärlden. Boende, arbete och mötesmiljöer i ny form på Malmös mest attraktiva läge med kvalitet och service i absolut världsklass. Turning Torso är Nordens högsta skyskrapa och är ritad och konstruerad av arkitekten Santiago Calatrava. Byggnaden invigdes 27 augusti 2005 och ägs av HSB Malmö.

INTERIÖR OCH DESIGN

Interiören, golv, väggar, tak och belysning är av naturmaterial såsom trä, marmor & glas. Konferensvåning 54 är något mörkare då man klätt väggarna i päronträ, våning 53 går i en ljusare ton då man använt sig av amerikansk lönn.

Det är en unik miljö som andas harmoni, där människorna ska vara i fokus och framträda. Därför är det en monokrom färgskala som färgsatt all interiör. Färgen varierar efter ljus. Ibland champagne, ibland mer grön och vid andra tillfällen går den i guld.

FANTASTISK UTSIKT 

Den unika höjden gör att du får en mäktig utsikt över Öresund, Malmö stad, Lund, Skanör-Falsterbo, Öresundsbron, Möns Klint, Köpenhamn och ända upp till Ven.

På 38 sekunder tar du dig från entréplan till våning 54 med en fart på 5m/s. Det måste vara Sveriges snabbaste hissar!

STUDIEBESÖK 

Under våra studiebesök får du chansen att besöka Turnings Torsos högsta våningar och ta del av historien om bygget, anekdoter och hissnande fakta.

BOKNING & KONTAKT