Konferensrum Malmö

Konferenslokaler i Malmö med fantastisk utsikt

Hos Sky High Meetings är vi stolta över att kunna erbjuda konferenslokaler i Malmö med enastående utsikt över staden och dess landmärken. Njut av panoramavyer från Turning Torso, med utsikt över Malmös hamn och den vackra kustlinjen mot Danmark och Ven. Dessa imponerande vyer kommer att ge en extra dimension till era möten och konferenser, och skapa en inspirerande atmosfär för alla deltagare. Våra möteslokaler finns på våning 49, 53 och 54, vilket ger er en enastående upplevelse till konferensen.

En oförglömlig konferens i Malmö

På Sky High Meetings erbjuder vi en konferensupplevelse i Malmö med extra allt. Vi har inte bara fantastiska konferenslokaler, utan vi ser också till att ni får en oförglömlig upplevelse genom att erbjuda förstklassig mat och dryck, spännande underhållning och aktiviteter, samt samarbete med bekvämt logi om så önskas för er och era gäster.

MAT & DRYCK

När det gäller mat och dryck, är vi stolta över att samarbeta med SEGERS MAT, en leverantör utanför Malmö, för att erbjuda er det bästa av det traditionella Skånska mathantverkets historia. Menyn omfattar allt från enkla fikapauser till exklusiva middagar, där vi strävar efter att använda färska, lokala ingredienser i alla rätter. Vi erbjuder även ett brett utbud av dryckesalternativ, inklusive utsökta viner och lokala specialiteter, för att komplettera er konferens.

Underhållning & aktiviteter

För att göra er konferens i Malmö ännu mer minnesvärd, erbjuder vi ett brett utbud av underhållning och aktiviteter som kan anpassas efter era behov och önskemål. Vare sig ni är intresserade av teambuildingövningar, kulturella utflykter, eller nöjeskvällar med live-musik, har vi något för alla smaker. Vi samarbetar med professionella eventarrangörer och underhållare för att garantera en högkvalitativ och engagerande upplevelse för alla deltagare.

Logi

När det gäller logi, samarbetar vi med Park Inn by Radisson hotell i Malmö, för att erbjuda bekvämt och prisvärt boende för er och era gäster. Vi kan hjälpa er att arrangera logi som passar alla budgetar och preferenser, och vi erbjuder även förmånliga paketlösningar för konferensdeltagare som inkluderar boende, mat och möteslokaler.

Hos oss strävar vi efter att erbjuda en komplett konferensupplevelse med folk, mat, möten och upplevelse. Med våra fantastiska mötesrum, förstklassiga mat och dryck, spännande underhållning och aktiviteter, samt bekvämt logi, kan ni vara säkra på att er konferens i Malmö blir en framgång. Kontakta oss idag för att boka er nästa konferens med extra allt!

Konferenslokal för 10-120 personer

Vi förstår vi att varje konferens är unik och erbjuder därför tre olika konferenslokaler för att möta olika behov och krav. Våra lokaler kan rymma grupper från 10 till 120 personer och kan anpassas för att passa era önskemål och arrangemang.

Det senaste konferensrummet som har tillkommit är beläget på våning 49 och rymmer från 10 till 18 personer. Det är perfekt till det lilla mötet eller affärsmiddagen som önskar 180 graders panoramautsikt.

På våning 53 och 54 har vi de större möteslokalerna. Här finns anpassningsmöjligheter där vi kan skräddarsy möteslokaler efter era behov.

Oavsett storleken på er konferens eller möte kan vi erbjuda anpassningsbara konferenslokaler i Malmö som passar era behov. Alla våra mötesrum är utrustade med modern teknik och bekväma möbler och kan anpassas för att möta era specifika krav och önskemål.

Arrangera en konferens som gör intryck

Sky High Meetings är det självklara valet för den ambitiösa som vill arrangera en konferens i Malmö som gör intryck. Med våra fantastiska mötesrum i Turning Torso och vårt engagemang för att erbjuda en upplevelse utöver det vanliga, kan vi hjälpa er att skapa en oförglömlig konferens för alla typer av evenemang, inklusive event, mässor, mingel och utbildningar.

EVENT

Oavsett om ni planerar en produktlansering, företagsjubileum, eller något annat spännande event, kan vi erbjuda de bästa konferenslokalerna i Malmö för att göra ert event minnesvärt. Våra flexibla konferenslokaler kan anpassas för att passa era specifika behov, och vi kan också hjälpa er att arrangera allt från catering, underhållning till teknik.

Mässa

Om ni vill arrangera en mässa i Malmö är våra möteslokaler det perfekta valet. Med gott om utrymme och en fantastisk utsikt över Malmö och Öresundsbron, erbjuder vi en unik miljö för ert evenemang. Vi erbjuder också teknisk utrustning för att göra er mässa till en framgång.

Mingel

Med en mässa i elegant atmosfär och panoramavy över Malmö, kommer era gäster att känna sig välkomna och inspirerade. Vi kan erbjuda allt från läckra tilltugg och dryckesalternativ till ljud- och ljussystem för att skapa den perfekta stämningen för ert mingel.

Utbildning

Vi förstår vikten av en stimulerande och välutrustad miljö för att genomföra utbildningar och workshops. Våra konferenslokaler i Malmö är utrustade med modern teknik, bekväma möbler och flexibla inredningsalternativ för att skapa en lärandemiljö som passar era behov. Vi kan också erbjuda catering och pausaktiviteter för att hålla era deltagare engagerade och fokuserade under hela utbildningen.

Arkitektritade konferensrum

Hos oss sätter vi en ära i att erbjuda några av de mest unika och arkitektritade konferensrummen i Malmö. Våra lokaler är belägna i det ikoniska Turning Torso, som är designat av den världsberömda arkitekten Santiago Calatrava. Med en modern och inspirerande atmosfär, är våra rum perfekta för företag och organisationer som vill hålla sina möten och konferenser i en miljö som utstrålar kreativitet och innovation.

Våra arkitektritade konferensrum är belägna på våning 49, 53 och 54 i Turning Torso, som är Nordens högsta byggnad. Rummen har en modern design och är utrustade med högkvalitativ teknik och bekväma möbler för att garantera en smidig och produktiv konferens. Utsikten över Malmö och Öresund från våra mötesrum är helt enkelt oslagbar och bidrar till en inspirerande och minnesvärd atmosfär.

Boka ditt studiebesök hos Sky High Meetings

Är du intresserad av att uppleva våra unika och arkitektritade mötesrum i Turning Torso? Vi erbjuder möjligheten att boka studiebesök för att få en personlig visning av våra fantastiska rum och faciliteter. Under studiebesöket får du en rundtur i våra lokaler och en möjlighet att ställa frågor om våra tjänster och erbjudanden.

Så här bokar du ditt studiebesök

Kontakta oss via telefon, e-post eller fyll i vårt formulär för att ange dina önskemål för studiebesöket, inklusive datum och tid samt antal personer som kommer att delta.

Vi bekräftar din bokning och skickar en bekräftelse med all nödvändig information om studiebesöket.

På den bokade dagen kommer en av våra erfarna medarbetare att möta er i Turning Torso i Malmö och ta med er på en guidad tur i våra möteslokaler och faciliteter.

Under studiebesöket får ni möjlighet att ställa frågor och diskutera era specifika behov och önskemål med vår personal.

Välkommen till Sky High Meetings

När ni väljer att boka konferenslokaler på Sky High Meetings i Turning Torso, kan ni vara säkra på att ni får en konferensupplevelse utöver det vanliga. Med våra exklusiva och toppmoderna möteslokaler på våning 49, 53 och 54, får ni och era gäster njuta av en unik och minnesvärd konferens i hjärtat av Malmö. Kontakta oss idag för att boka er nästa konferens i Turning Torso!