english swedish

LOKALER FÖR AMBITIONER!

Vår unika miljö och våra lokaler ger de perfekta ramarna för ert event. Med en häpnadsväckande utsikt där du kan se hela Malmö, Köpenhamn och de vackra skånska slätterna. Här sitter man skönt i mjuka skinnstolar, i rum skapade av arkitekten Santiago Calatrava. Inredda med naturmaterial så som sten och exklusiva träslag, som höjer värmen i lokalen.
Lokalernas flexibilitet gör att vi erbjuder allt från mindre möten upp till 120 personer på våra våningsplan 49, 53 & 54. Arrangemang som konferenser, möten, kundevent, mässa, mingelevent och utbildningar är bara några exempel på event vi kan erbjuda dig! VÄLKOMNA!
KONTAKTA OSS FÖR ETT FÖRSLAG OCH PRIS

Vi skräddarsyr ditt event och bokar lokal, mat och aktivitet efter dina önskemål.

Kontakta oss eller skicka en mötesförfrågan direkt till oss.

Best Kick Off ever!! Det blev en kanonkväll, fantastiskt ställe att ha kick off på! Kanonbra service, jättetrevlig personal. Maten var perfekt. ”Skrattmästaren” och trubaduren riktigt, riktigt bra. 

/ICA Kvantum Emporia

FAKTA

FANTASTISK UTSIKT 

Den unika höjden gör att du får en mäktig utsikt över Öresund, Malmö stad, Lund, Skanör-Falsterbo, Öresundsbron, Möns Klint, Köpenhamn och ända upp till Ven.

LOKALER I TRE STORLEKAR 

Vi tar mot grupper från 10 personer upp till 120 personer. Vår personal finns alltid på plats för att svara på frågor och göra ditt möte så smidigt som möjligt.

LOKALERNAS INTERIÖR OCH DESIGN

Våra konferenslokaler är ritade av byggandens skapare, arkitekten Santiago Calatrava. Interiören, golv, väggar, tak och belysning är av naturmaterial såsom trä, marmor & glas. Våning 54 är något mörkare då man klätt väggarna i päronträ, våning 53 går i en ljusare ton då man använt sig av amerikansk lönn.

Målet är att skapa en miljö som andades harmoni, där människorna ska vara i fokus och framträda. Därför är det en monokrom färgskala som färgsatt all interiör. Färgen varierar efter ljus. Ibland champagne, ibland mer grön och vid andra tillfällen går den i guld.

TEKNISK UTRUSTNING

I våra mötesrum finns modern teknik och vår kunniga personal ser till att allt är förberett och klart när du kommer till oss. Det ska vara smidigt att hålla möten hos oss!

  • Styrsystem som låter dig styra all teknisk utrustning via en touchpad
  • Projektorer (2 i varje mötesrum)
  • Trådlösa mikrofoner
  • Ljudanläggning
  • Fritt WiFi
  • Telekonferens (bokas innan mötet)
BOKNING & KONTAKT