english swedish

Lokaler

FANTASTISKA LOKALER MED ENASTÅENDE UTSIKT!

SKY HIGH MEETINGS består av två våningar med identiska lokaler. Våning 54 har lite mörkare träinredning av päronträ och våning 53 lite ljusare med amerikansk lönn. Varje våning har två större lokaler där den ena kan delas i två mindre lokaler. Båda lokalerna har två loungeområden i varje ände. Våningarna innehåller dessutom ett mindre mötesrum, dam- och herrtoaletter, garderob, hissutrymme med 3 hissar, som tar er från botten till toppen på 38 sekunder.
Varje våning tar emot upp till 80 gäster.

Senaste tillskottet i Sky High Meetings familjen är våning 49, även kallad Lilla Utsikten med dess vidunderliga panoramautsikt. I Lilla Utsikten arrangeras med fördel det mindre mötet för upp till 10 personer.

Konferens av olika slag

Vi möblerar efter ert behov och vi har flera spännande lösningar. Inget event är det andra likt och vi skräddarsyr gärna lokal, mat och eventuell underhållning så det blir unikt.

Alla stolar, fåtöljer och soffor är i ljust mjukt skinn.

Till möten eller skolsittning dukas borden med skrivunderlägg i samma behagliga skinn.

Möten

Vi erbjuder ett avskilt och ostört möte på våning 53 eller 54. Det blir automatiskt fullt fokus och i våra bekväma justerbara Bruno Mattson stolar kan man lätt sitta länge. Dessutom en utsikt utöver det vanliga som inspirerar. Gör en paus i mötet och njut av välkomponerade måltider.

Arrangemang för middag

Börja med en välkomstdrink till Husbandets toner och fantastisk utsikt. När solen går ner över Öresund välkomnas ni till bords för att avnjuta en förförande middag.

Våra lokaler kan dukas till middagssällskap på upp till 75 personer per våning. För mindre sällskap anpassar vi lokalens storlek.

Välkommen till en upplevelse för alla sinnen.

Mindre möten på våning 49 – Lilla Utsikten

Senaste tillskottet i Sky High Meetings familjen är våning 49, även kallad Lilla Utsikten. I Lilla Utsikten arrangeras med fördel det mindre mötet för upp till 10 personer såväl som den privat middagen som då tillåter ett antal på upp till 18 personer i lokalen. Ytan är väl tilltagen och med 180 graders panoramautsikt blir inramningen och effekten av mötet och middagen magisk.

Events med Mingel

Nordens högsta barhäng!

Baren på våning 53 och 54 är enastående och mycket unik. Här kan man skryta om barhäng på 179 meter. Avsluta konferensen med en riktig Skybarkänsla. Boka baren som en avslutning på er konferensdag!

FAKTA

FANTASTISK UTSIKT 

Den unika höjden gör att du får en mäktig utsikt över Öresund, Malmö stad, Lund, Skanör-Falsterbo, Öresundsbron, Möns Klint, Köpenhamn och ända upp till Ven.

LOKALER I TRE STORLEKAR 

Vi tar mot grupper från 15 personer upptill 120 personer. Vår personal finns alltid på plats för att svara på frågor och göra ditt möte så smidigt som möjligt.

LOKALERNAS INTERIÖR OCH DESIGN

Våra konferenslokaler är ritade av byggandens skapare, arkitekten Santiago Calatrava. Interiören, golv, väggar, tak och belysning är av naturmaterial såsom trä, marmor & glas. Våning 54 är något mörkare då man klätt väggarna i päronträ, våning 53 går i en ljusare ton då man använt sig av amerikansk lönn.

Målet är att skapa en miljö som andades harmoni, där människorna ska vara i fokus och framträda. Därför är det en monokrom färgskala som färgsatt all interiör. Färgen varierar efter ljus. Ibland champagne, ibland mer grön och vid andra tillfällen går den i guld.

TEKNISK UTRUSTNING

I våra mötesrum finns modern teknik och vår kunniga personal ser till att allt är förberett och klart när du kommer till oss. Det ska vara smidigt att hålla möten hos oss!

  • Styrsystem som låter dig styra all teknisk utrustning via en touchpad
  • Projektorer (2 i varje mötesrum)
  • Trådlösa mikrofoner
  • Ljudanläggning
  • Fritt WiFi
  • Telekonferens (bokas innan mötet)
BOKNING & KONTAKT