english swedish

Mat & Dryck

En förstklassig middagsupplevelse

Vi serverar frukost, lunch, middag, snacks, bufféer, etc. i våra konferensrum på 53:e och 54:e våningen.

VÄLKOMMEN TILL SEGERS MAT!

Vi har ett nytt samarbete med SEGERS MAT som levererar mat & dryck till våra gäster från mars 2023. Vi ser fram emot att erbjuda en ny förstklassig middagsupplevelse – oavsett måltid.

”Vi känner att Segers Mat vill samma saker som vi vill, och att det finns möjligheter att utveckla upplevelserna på våning 53 och 54 tillsammans. Vi kommer fortsätta att leverera konferens-upplevelser i oslagbara miljöer, men nu kommer det att bli nya smakupplevelser också” säger Ulrika Bengtsson, konferenssamordnare på Sky High Meetings.

 

 

 

 

SEGERS MAT

Segers Mat startades 2019 av Maria och Marcus Seger. De driver idag café och restaurang hos Classicum i Kabbarp. Med inspiration från det traditionella skånska mathantverkets historia, tillsammans med nutida hållbarhetsmål, skapar de innovativa och klassiska menyer där fokus är att du som gäst är passagerare på en smakresa för hela smakpaletten.

 

The meeting venue is modern, flexible and very elegant, backed by a hardworking, professional and friendly team who went the extra mile to ensure our event was a success.

It is hard to find a comparable event venue in Malmö.

/Syncron International AB
BOKNING & KONTAKT