english swedish

Mat & Dryck

En förstklassig middagsupplevelse

Vi utvecklar vår meny med mat och dryck tillsammans med restaurang BON ICI. Vår ambition är att erbjuda en förstklassig middagsupplevelse – oavsett måltid.
Vi serverar frukost, lunch, middag, snacks, bufféer, etc. i våra konferensrum på 53:e och 54:e våningen.

BON ICI´s inspiration kommer från det klassiska och moderna franska och skånsk köket. Vi erbjuder allt från frukostseminarier och businessluncher till säsongens kvällsmeny med tillhörande dryckespaket.

Köket jobbar även för en hållbar framtid varför en stor del av råvaror är ekologiska, fairtrade, MSC-märkta, säsongsbetonade och lokalproducerade. Man följer upp vilka länder som använder antibiotika i djuruppfödningen, håller sig uppdaterad på WWF:s fisk & kött anslag och köper aldrig rödlistad fisk samt undersöker vilket kött som är det mest hållbara. Vi gör allt för att minimera matsvinnet och tänker på vad som läggs på tallriken.

 

MENY FÖR SÄSONGEN

Skagen med handskalade räkor, dill, citron, majonnäs, ägg och rågbröd

Tempererad kalvrygg med sparris, färskpotatis, citron & rapshollandaise

Chokladpaté med hallonkrisp och lättslagen grädde

 

 

 

RESTAURANG BON ICI

bon-ici

Vi har ett nära samarbete med restaurang BON ICI som levererar mat & dryck till våra konferensgäster. BON ICI ligger i Torso Gallery alldeles intill Turning Torso.

Best Kick Off ever!! Det blev en kanonkväll, fantastiskt ställe att ha kick off på! Kanonbra service, jättetrevlig personal. Maten var perfekt. ”Skrattmästaren” och trubaduren riktigt, riktigt bra. 

/ICA Kvantum Emporia
BOKNING & KONTAKT