english swedish

Mat & Dryck

En förstklassig middagsupplevelse

Vi utvecklar vår meny med mat och dryck tillsammans med restaurang BON ICI. Vår ambition är att erbjuda en förstklassig middagsupplevelse – oavsett måltid.
Vi serverar frukost, lunch, middag, snacks, bufféer, etc. i våra konferensrum på 53:e och 54:e våningen.

BON ICI´s inspiration kommer från det klassiska och moderna franska och skånsk köket. Vi erbjuder allt från frukostseminarier och businessluncher till säsongens kvällsmeny med tillhörande dryckespaket.

Köket jobbar även för en hållbar framtid varför en stor del av råvaror är ekologiska, fairtrade, MSC-märkta, säsongsbetonade och lokalproducerade. Man följer upp vilka länder som använder antibiotika i djuruppfödningen, håller sig uppdaterad på WWF:s fisk & kött anslag och köper aldrig rödlistad fisk samt undersöker vilket kött som är det mest hållbara. Vi gör allt för att minimera matsvinnet och tänker på vad som läggs på tallriken.

 

MENY FÖR SÄSONGEN

Skagen med handskalade räkor, dill, citron, majonnäs, ägg och rågbröd

Tempererad kalvrygg med sparris, färskpotatis, citron & rapshollandaise

Chokladpaté med hallonkrisp och lättslagen grädde

 

 

 

RESTAURANG BON ICI

bon-ici

Vi har ett nära samarbete med restaurang BON ICI som levererar mat & dryck till våra konferensgäster. BON ICI ligger i Torso Gallery alldeles intill Turning Torso.

Vill tacka för två bra dagar. Alla var så positiva och tacksamma när de for hem. Allt flöt på helt enormt, smakade gott och var trevligt ordnat. Det märks att ni kan era saker och gör en grymt bra planering innan. Funkar grymt bra med Bon Ici också. Och att alla bjuder till och gör sitt bästa.

Så ett stort och varmt tack för allt, det gör att vi som ”värdar” kan koncentrera oss på konferensaktiviteter och våra deltagare.

/HSB Riksförbund
BOKNING & KONTAKT